Spring naar content

Stichting Reis met je hart

100 vakanties voor gezinnen met een minimuminkomen

Men biedt gezinnen met een minimuminkomen een helpende hand en zorgt ervoor dat ook deze mensen een paar dagen weg kunnen, een dagje weg, een weekend, midweek of een hele week. Hiermee wordt een moment gecreëerd om alle zorgen even te vergeten en ruimte te maken voor vrolijkheid, vol hernieuwde energie om de draad weer op te pakken.

De beperkte financiële middelen voor ontspanning versterkt de kwetsbaarheid van deze gezinnen. Zeker wanneer financiële problemen gepaard gaan met spanning en zorgen, is ontspanning van groot belang. Een vakantie biedt de mogelijkheid tijd vrij te maken om met elkaar te praten over de dagelijkse zorgen en belevenissen

Opgericht door de Landelijke Vereniging van Crematoria,

Met concrete criteria en transparant toezicht garandeert Vaillant Fonds een eerlijke verdeling van de gelden. Zo moet het om afgebakende projecten gaan, waarbinnen het toegekende budget een duidelijke bestemming krijgt. Uiteraard wordt de besteding gecontroleerd. Het fonds is opgericht door de Landelijke Vereniging van Crematoria, die daarop toeziet.